ZABAVA

ZabavaSrb se nada da ćete se lepo zabaviti dok prolazite kroz naše sadržaje, da Vas nasmejemo i zabavimo onim što smo vam pripremili.Verujemo da nećete biti razočarani. Sajt za zabavu, upoznavanje, dopisivanje i druženje. Ako želite upoznati nove prijatelje, možete ovde boraviti potpuno besplatno.

  • Nudimo Vam dobru zabavu
  • Zanimljive stranice
  • Pricaonicu gde uvek možete upoznati nekog zanimljivog
  • Forum i diskusije
  • Internet radio (u fazi izrade)
  • Online igrice i td

U slučaju da imate neku sugestiju u smislu kako da poboljšamo naš sajt, vaši saveti su uvek dobro došli. Želimo Vam ugodno ćaskanje i ugodan boravak na našem sajtu,

 

Nešto O Nama

Nema tu mnogo šta da se kaže ili ti napiše. Nas par drugara smo rešili iz čiste dosade pred "pandemiju" i tokom iste, da napravimo nešto ovog tipa. Počeli smo od irc-a iz čiste dosade, a mogu slobodno da kažem i želje da napravimo svoj server, da bi nakon toga shvatili da nam treba sajt kao i kod većine irc-servera. I na kraju naravno, neko je spomenuo Forum!

Videćemo šta dalje posle ovoga. Spojili smo radni staž na chatu :)), sa nešto iskustva iz IT sfere. Malo više programiranja kao i daktilografije i eto....spojili smo korisno i dobro.Stavili smo akcenat na ZABAV-u jer nam svima to fali u današnje vreme.

VICEVI

08.05.2020

Jedna macka je nasla marihuanu i naduvala se, pa leze ispod stepenica. Prolazi Baba i poce da tera macku: "Piss macko!", a macka joj odgovori: "Peace Baba ..." .

08.05.2020

Otišao Indijanac u opštinu da promeni ime i dosao do šaltera i kaze ženi sto radi na salteru:"Izvinite,jel mogu da skratim ime." Kaze zena: Moze, kako se zovete? Indijanac kaze:Ime mi je "Strela koja leti brzo preko brda pogađa bika bik pada i umire." Dobro, a kako bi da se sad zovete? -Piiiijuuu .

08.05.2020

Dolazi pčela u košnicu i vidi sve pčele naduvane. Pita: - A gde je trut? Tek jedna pčela, povuče dim i kaže: - The truth is out there. .

 

Kontakt Info

Za sve informacije, predloge i pritužbe možete se obratiti na ovaj email, a možete da idete i diretkno na opciju kontakt.

E.mail: services@zabavasrb.net

Fax: Nema papira

Phone: bb